2012. június 8., péntek

Szereplők.*


Leah Crawford


Jellemzők: Átlagos magyar lány, nem mindennapi pasival. Londonban született, de elköltöztek Budapestre. A szüleinek kevés idejük van a családra, így nővérével szinte csak egymásra számíthattak. Csodás hangja van. Imád gitározni, és dalokat írni, viszont nem szeretne híres lenni. Elképzelése szerint a színpad nem az ő világa, bár szerelme, Harry mindent megtesz, hogy megmutassa a világnak párja csodás hangját.  A volt pasijával gondjai vannak, de Harry-vel él párkapcsolatban. 

Rebecca Summer


Jellemzők: Szintén magyar származású szőkés-barna szépség. Imádja a zenét, és a táncot. Gyermekkorában sorra nyerte az érmeket, de egy baleset miatt abbahagyta a szenvedélyét. Londonban ismét felfedezik, és a régi ellentétekkel is szembe kell néznie. Ismét belevág a táncba, és Sokra viszi vele. Liam-mel él együtt, akit mindennél jobban szeret. Bár a szépsége miatt sokszor bajba kerül. 

Rosalie Crawford


Jellemzők: Leah nővére. Gyermekkorukban a két testvér csak egymásra támaszkodhatott. Ez a kötelék felnőtt korukra is megmaradt, így a gondjaikat még most is szeretik megbeszélni. Ha valamelyikük gondban van, a másik egyből rohan a segítségére. Neki is vannak pasiproblémái. A jövőbeli párja Tamás lesz, akivel eleinte gondjaik voltak. 

Jason Summer


Jellemzők: Rebecca öccse. Igazi csajozógép. Nővére hirtelen hírességét is felhasználja, hogy a lányok seregét meghódítsa. Sőt, még Liam-et is kisajátítja néha. Imádnak birkózni, és harcolni Rebeccával, viszont teljes szívükből szeretik egymást. 

Rita és Kevin


Jellemzők: Leah szülei. Rengeteg a munkájuk, így a családot elhanyagolják, de igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni. Harry-t egyből megszerették, és bármikor szívesen fogadják a párt, mikor hazautaznak Magyarországra. 

Barbara és Max


Jellemzők: Teljes szívükből szeretik Rebeccát, és immár Liam-et is. De Jason butaságai néha kihúzzák a gyufát náluk. 

Liam Payne


Jellemzők: Kedves, jószívű társ. Mindennél jobban szereti Rebeccát, és nem képes nélküle élni. 
 
Harry Styles


Jellemzők: Egyetlen egy pillantásával az ujja köré képes csavarni Leah-t, de ez fordítva is igaz. Ha pár napig el kell hanyagolniuk egymást, már mutatkozik a viselkedésén. Cicapárti, amit ki is mutat. 

Louis Tomlinson


Jellemzők: Vicces, bohóc srác, de ha komolyra fordul a helyzet, ő az első, aki ugrik segíteni. Élettársa Vicky, akinek a csillagokat is lehozná az égről. 

Zayn Malik


Jellemzők: Komoly cigi, és agresszióproblémái vannak, de az önfejűsége miatt egyedül akar vele boldogulni. Szerelme, Will hatására együtt megoldják a gondokat, de a szép lányokkal is akadnak némi problémái. 

Niall Horan


Jellemzői: Vicces, haspók, ír srác. Kicsit félénk, de Destiny megtanítja, hogy nem kell megfelelnie senkinek. A lány boldogságáért és jövőjéért az életét valamint a kapcsolatukat is képes lenne feláldozni. 

Will Elers


Jellemzői: A szülei halála után voltak némi problémái, de a tánc segített helyrejönnie. Azóta sem szabadult meg szenvedélyétől. Pont olyan önfejű és vad, mint társa, Zayn. Együtt mindent képesek megoldani. De sajnos a szépség neki sem kedvez. Egyetlen féleleme, hogy azt az egy embert aki maradt és számít neki, elveszti. Mindent megtesz, hogy Zayn ne keveredjen bajba. 

Vicky Darell


Jellemzői: Vicces, életvidám csajszi. Pont mint élettársa, Louis. Szintén táncosnő. Szeret a figyelem középpontjába lenni, és bohóckodni, de ha kettesben marad szerelmével nagyon is romantikussá válik. Imádja a zöldalmát, és felettébb egészségesen étkezik. Kényesen ügyel az egészségre. 

Austin Cowell

Jellemzői: Simon Cowell fia. Ő volt az első ember, akit a két magyar lány megismert. Igazi jó barát, és remek házibulikat szervez. A srácokkal is nagyon jó viszonyt ápol. Párjával, Angela-val a Columbia Egyetemre készülnek. 

Angela és Destiny Stafford

Jellemzői: Ikrek. A családi farmon oktatnak lovaglást szabadidejükben, de az Olimpián is szívesen segédkeznek. One Direction rajongók, de most már inkább csak a srácok barátai. Angy Austin-ba szeretett bele, míg Des Niall-t csavarta az ujjai köré. Mindketten jószívű, és csodás lányok. Des legnagyobb álma, hogy bejusson az Oxfordra. 


Ian Stafford


Jellemzői: Az ikrek Édesapja. Édesanyjuk meghalt még a lányok kiskorában. Azóta csak az ikrekkel él. Mindent megtesz, hogy a lányait ne hanyagolja el, és mindent megadjon nekik. A családi farmról jelölték ki az egyik versenyzőt az Olimpiára. Az Apa-féle-kakaója verhetetlen. 
  
Lora Osmer


Jellemzői: A tánccsapat koreográfusa. Kedves és vicces nő, de ha komolyra fordul a helyzet, igazán nagy hangja lesz. Nagy tiszteletben álló tánctanár. Hatalmas hírnevet szerzett magának. 

Az Escape tánccsapat: Chris, Myk, Joshy, Tommy, Ross


Jellemzői: A lányok tánccsapatához csapódtak az Olimpia idejére, és valószínű tovább is. Rendes srácok, bár elkövették azt a hibát, hogy kiszeletek maguknak pár olyan lányt, akit nem kellett volna. 

A tánccsapat többi tagja


Jellemzői: 7-en vannak a csapatban: Rebecca, Will, Vicky, Vivienn, Linda, Anne és Emily. Mind a négyen kedves lányok, talán Vivienn kicsit túlságosan is akaratos. Mindig eléri, amit akar. Sokak szerint ráférne egy lecke. 

Ed Sheeran 


Jellemzői: Nagy tiszteletben álló londoni zenész és szövegíró. A banda jó barátja, akinek van némi csajgondja, mivel nem jó az emberismerete. De Leah és Harry mindig megvédi, és a helyes útra tereli a vörös zenészt. 



Jessica Jones


Jellemzői: Beceneve Jessy vagy Jes. Destiny szobatársa az Oxfordon. Igazán akaratos lány és nagyon kemény is. Ritkán fogad valakit elsőre a szívébe, de szerencsére Destiny-t egyből megkedvelte. Jó barátnők. Sajnos párkapcsolati téren nem áll a legjobban ugyanis szerelmétől egy óceán választja el, így szakítottak. Amerikából érkezett az Oxfordra. 


Kyle Graham

Jellemzői: Az Amerikai Football az élete...szinte. Már a gimiben is csapatkapitány volt. Ezért vették fel az Oxfordra, ahol tovább űzi kedvenc mesterségét. De sajnos a rossz lányba esett bele. A helyzet reménytelennek ígérkezik...Vagy mégsem?! 

Beth Jones


Jellemzői: A turné szerevezője. Kemény szívű asszony, de néha-néha kimutatja a kedves oldalát is. Nagyon néha.  

Lou Teasdale és Lux


Jellemzői: Lou a banda öltöztetője, sminkese és fodrásza. Lux a kislánya. A baba egy pillanat alatt elnyeri a tagot tetszését. Elég egy mozdulat, és máris nyolcan ugranak, hogy kiszolgálják ezt az édes kis cukiságot. 

Debby Medwin


Jellemzői: Feltörekvő énekesnő. A turnén a banda előénekese. Kedves és aranyos lány csodás hanggal, de a dalírás nem az erőssége. 

Paul Higgins


Jellemzői: A banda jószívű, nagy mackó testőre. Imádni való férfi, aki rengeteg rajongótól képes megmenteni a srácokat. Az 5 fiú kedvenc elfoglaltsága birkózni és provokálni Paul-t, de rendszeresen a férfi nyer. 

Jasmin Ellwood


Jellemzői: A One Direction énektanára a turné ideje alatt. 

Varga Péter


Jellemzői: Leah volt barátja. Magyarországon él, és mindent elkövet, hogy visszaszerezze a lányt. Ha ehhez arra van szükség, hogy a legjobb barátja legyen, hát bevállalja. Mindenről tud, ami Budapesten történik, de néha nem jön ez olyan jól. 

Perge Ádám, Peri


Jellemzői: Péter legjobb barátja, és Leah is nagyon jóba van vele. Mindig örül, mikor újra látja a lányt, ha bajba kerül egyből siet segíteni.  Titokban Péter mellett áll, és bár tudja a haverja hibázott, mindent elkövet, hogy ismét összehozza a párt. 

Kovács Tamás


Jellemzői: Drogos társaságba keveredik, de nem szokik rá. Igaz, cigizik, de ez nem lenne nagy gond. Rosalie a szerelme. Egyszer nyúlt csak a tablettákhoz, és hibázott, de mindent elkövet, hogy barátnője visszatérjen hozzá.

Jaymi Frewen

Jellemzői: Kedves, aranyos srác. Simon tanítványa. Dalszerző, zenész és egyben lemezeket is készít. Párkapcsolati téren mindig átverték, így magányosan él. ennek hála, legtöbb idejét a stúdióban tölti szomorú számok írásával. Nagy segítségére lesz Leah-nak.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése